2012. augusztus 23., csütörtök

Kék Ló





Tegnap ellátogattam a Kék Ló nevezetű egységbe, amely artkocsmaként üzemel, vagyis ital mellett Tóth Virág Designer ruhái is kaphatók itt. A berendezés romkocsma stílusú (szemben van a Szimpla kert), szerintem nagyon hangulatosan ötvözik a két műfajt. Egyedi ruhákat találunk itt, valamint kiegészítőket és néhány művészeti babát. (Jaj, ezt hogy is hívják szalonképensen?) A melegben tárva-nyitva volt az ajtó, a betérők ismerősként üdvözölték a pultos/eladó lányt (talán a tervező maga?), nagyon családias volt az egész. Ráadásul a felújított Kazinczy utca tiszta berlin Prenzlauerberg hangulatot csinált. ja, és vettem egy féloldalasra szabott szoknyát is. Az az érzésem, idén még sokszor fel tudom venni!

Yesterday I visited Kék Ló (means Blue Horse in English) fashion pub, which situating in the multicultural disctrict of Budapest, in the Rákóczi út-Károly krt-Andrássy út - Erzsébet krt boarded area. (Unfortunately their English website is under construction.) The shop is furnitured with vintage pieces, and selling unique clothes and accessoires, as well as art dolls beside beverages. Familiar feeling in the one time jewish ghetto, which is full of alternative places and upcoming designer shops.
I bought an assimetrical summer skirt, but seeing the long-time weather forecast I'll have plenty of oportunity to wear it!

Cím/address: Budapest VII. Kazinczy u. 11.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése